MUHTEŞEM SÜLEYMAN YİNE YENİDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

04.04.2012

Özel Atayurt Okullarının başarılı atleti Süleyman Bekmezci bu sezon üçüncü şampiyonluğunu Trabzon’da koşulan Türkiye Yıldızlar 1500 m pist yarışında kazandı.

Başarılı bir sezon geçiren Süleyman, kros il birinciliğiyle başladığı sezona Kütahya’daki grup şampiyonluğuyla devam etti. Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında ilk dörde girerek Malta’da yapılan Dünya Gençler Kros Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Süleyman Malta’da Atayurt Okullarını başarıyla temsil etti.

           Dünya Şampiyonasının hemen ardından yurda dönen ve Trabzon’daki Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılan öğrencimiz 1500 m. Pist yarışında 4.01’lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu.

7-8 Nisan 2012 tarihlerinde Trabzon’da Türkiye , Ukrayna ve Belarus’ un katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Üçlü Uluslar arası Atletizm Yarışmalarına katılmak üzere  milli takım kampına katılan gururumuz  Süleyman’ın Atayurt’u ve Türkiye’yi temsil edeceğine inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Beden Eğitimi Bölümünü ve atletizm antrenörümüz Seçkin Yaman’ı da kutluyoruz.