OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

07.05.2012

Özel Atayurt İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri aileleriyle birlikte 06.05.2012  pazar günü  “Okuma Bayramı”nı coşkuyla kutladılar. Yoğun bir katılımla gerçekleşen Okuma Bayramında 1. sınıf öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin haklı sevinci ve gururunu aileleriyle paylaştılar. 1. sınıf öğrencileri sene başından bu yana hazırladıkları çalışmaları ailelerine sundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okunmasıyla başlayan törende, koro, şiirler, skeçler, monologlar, klip canlandırmaları, halk oyunları, bale  ve yabancı dil gösterileriyle velilere neşe dolu anlar yaşattılar. Ailelerin çocuklarını izlerken zaman zaman duygulandıkları gözlerden kaçmadı. Öğrencilerin sene başından bu yana çekilen fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi izleyicilerin beğenisini kazandı.

Programın sonunda bu çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve görevliler sahneye davet edildi. Okuma Bayramı programında konuşma yapan Atayurt Okulları Genel Müdürü Hikmet Ertürk; Öğrencilerin bu çalışmalarının sunumunda emeği geçen başta 1. sınıf öğretmenleri Hasan Kaya, Sevda Saraçoğlu, Hatice Benligil ile diğer sınıf, branş öğretmenleri ve çalışanlara teşekkür etti ve tüm öğretmenlerimize çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.