ATAYURT’TA MEZUNİYET COŞKUSU

24.05.2012

 

Özel Atayurt Anadolu \ Fen Lisesi öğrencileri 4 yıllık yoğun bir programın ardından Atayurt Okulları Spor Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir törenle mezuniyet sevincini yaşadılar.
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mezuniyet törenine Vali Yardımcısı İsmail Küreci,OGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şenkul, Ramazan Kutlay, Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Yalçın, Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın’ın konuşmasıyla devam etti. Mezun öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisinde zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Anadolu \ Fen Lisesi Müdürü Zevri Bingül konuşmasının ardından, Fen Lisesi Birincisi Simge Kolbudak ile Anadolu Lisesi Birincisi Gözde Pişiren onur kütüğüne birincilik plakalarını çaktılar.  Mezun olan öğrencilere sembolik diplomaların verilmesinin ardından, püskül değişimi gerçekleştirildi. Bayrak flama teslimi ve Gençliğin Ata’ya Cevabının ardından öğrenciler üzerinde emeği geçen idareci, öğretmen ve çalışanlara teşekkür edildi. Ajda Pekkan’ın bambaşka biri şarkısı eşliğinde keplerin havaya fırlatılmasıyla coşku doruğa tırmandı. Yenilen mezuniyet pilavının ardından tören sona erdi.