ATAYURT’TA YENİ DÖNEME MERHABA

10.09.2012

Özel Atayurt Okulları, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılına 10 Eylül 2012 tarihinde 1.sınıflar oryantasyon programıyla merhaba dedi. Yoğun bir katılımın olduğu oryantasyon programında okula yeni başlayan öğrenciler kadar velilerinin de heyecanlı olduğu gözlendi.

        Özel Atayurt Okulları Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK’ün açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon programında, Atayurt Okullarına güvenerek göz bebeklerini emanet eden velilere teşekkür etti. ERTÜRK konuşmasında Atayurt Okullarının kurulduğu günden bu yana her alanda büyük başarılar elde ettiklerini, bu sene de OYP ve LYS’de rekor sayılabilecek bir başarı gösterdiklerini dile getirdi. ERTÜRK, yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili sağlık ve başarı dilekleri ile konuşmasını tamamladı. Sınıf listelerinin okunmasıyla birlikte öğrenciler öğretmenleriyle tanışmak için ilk kez sınıflarına geçtiler.

Veliler de sınıf öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen konferansa katıldılar. Minik öğrenciler de Atayurt Anadolu/ Fen Lisesi öğrencileri tarafından oynanan “Küçük Prenses Lola” adlı tiyatro oyununu izlediler.