SERVİS SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

16.09.2012

2012-2013 Eğitim öğretim yılı için servis şoförlerine ve rehberlerine Atayurt kültür merkezi salonunda Atayurt okulları genel müdürü Hikmet ERTÜRK tarafından yeni ders yılında dikkat edilmesi gereken kurallarla ilgili açıklayıcı bilgi verildi.

                 Hikmet ERTÜRK toplantıda; şehrimizin çeşitli yerlerinden öğrencilerimizi alıp her gün sağlıklı bir şekilde okula getirip götürmesini sağlayan yaklaşık 50 servis aracın sürücülerine ve rehberlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

                Servislerde öğrencilerin araca binerken, inerken, araçta yolculuk sırasında uyulması gereken  trafik kurallarını ve araçta bulundurulması gereken malzemeleri örneklerle anlattı.

                Daha sonra okul servis araçları hizmet yönetmeliğini okuyan Hikmet ERTÜRK, okul servis araçları talimatlarını ve yönetmeliğinin birer örneği ile araçların düzenlenmesinde dikkat edilecek hususlarla ilgili bilgileri içeren dosyaların servis sürücülerine dağıtılmasını sağladı.

                 Servis şoförlerini ve rehberlerini dinleyen genel müdür,  toplantıya katılan personele kazasız, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ders yılı geçirmesini dileğinde bulundu.