2012 – 2013 ÖĞRETİM YILI BAŞINDA ATAYURT OKULLARINA ANLAMLI ZİYARET

28.09.2012

2012 – 2013 Öğretim yılı başında Atayurt Okullarına anlamlı ziyaret

    TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, milletvekili  Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, Atayurt Okullarını ziyaret ettiler. 

    Atayurt Okulları Kurucusu Fevzi Yalçın, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın, Genel Müdür Hikmet Ertürk,  Okul idarecileri, bir grup öğrenci ve öğretmenleri tarafından karşılanan Nabi AVCI, Ülker CAN ve Burhan SAKALLI, öğrenci ve öğretmenlerimize 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundular.

    Öğretmenlik mesleğinden siyasete atılan milletvekillerini ve Belediye Başkanını “Okulumuza hoş geldiniz Öğretmenim” diye karşılayan minik öğrencilerimiz misafirleri oldukça memnun ettiler. Öğrencilerle hoş sohbette bulunan misafirler oldukça mutlu anlar yaşadılar. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanımızın odasına geçerek okulumuz hakkında bilgi alan ve eğitim öğretim meselelerini konuşan ziyaretçiler, Atayurt Okullarının başarılarının devamını dileyerek okulumuzdan mutlu bir şekilde ayrıldılar.