AVRUPA BİRLİĞİ FONU DESTEKLİ PROJE TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI

20.10.2012

Hayat boyu öğrenme ( LLP) Comenius programı kapsamında okulumuzun 7 Avrupa Ülkesi ( Almanya, İtalya, Belçika, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, İspanya) ile gerçekleştireceği projenin ilk “ Proje Yönetimi Toplantısı” Ankara’da yapıldı.

Ankara Mevlana Bulvarında bulunan Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans Binasında yapılan toplantıya Fen Lisesi Müdürümüz Zevri BİNGÜL ve İngilizce Bölüm Başkanımız Serdar MERCAN katıldı.

Toplantıda Ulusal Ajans yöneticileri ( Genel Koordinatör Nilüfer İlhan DOĞANAY, Comenius Koordinatörü Onur AYDEMİR, Socrates Uzmanı Sevim DENK, Dil Projeleri Uzmanı Güngör ALAM, Uzman Zafer GÜNAL, Uzman Melda YILDIRIM, Uzman Zeynep KÖKSAL ) tarafından Proje aşamaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya Türkiye genelinde 58 ilkokul, ortaokul, 3 Devlet Lisesi, 1 özel lise, 1 Özel Eğitim ( engelliler) okulu olmak üzere toplam 63 okul katıldı.

Son 8 yılda 4 adet Hayat Boyu Öğrenme, Sokrates/ Comenıus ve “Avrupa Dil ödülünü” almamızı sağlayan Dil Projeleri uygulayarak toplamda 90 bin Euro’luk hibelerle Avrupa’nın birçok ülkesinin okulları ile ortaklık gerçekleştiren okulumuz bir başarıya daha imza atmış oldu.

Bu proje ile de gerek ilimizi gerekse ülkemizi yurtdışında gururla temsil ederek, Türk Kültürünün elçileri olma görevini sürdüren okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin bu görevlerini de en mükemmel şekilde yerine getireceklerine olan güvenimiz tamdır.

Proje ekibimize şimdiden başarılar diliyoruz.