ATAYURT’TA CUMHURİYET ŞENLİĞİ

05.11.2012

04 Kasım 2012 Pazar günü Atayurt Okulları Bahçesinde  “Atayurt’ta Cumhuriyet Şenliği” düzenledi. Büyük Önder Atatürk’ün ve Silah Arkadaşlarının 89 yıl önce kurduğu ve Türk Milletine armağan ettiği Cumhuriyetimizin anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlanan şenlik öğretmen öğrenci ve yoğun bir veli katılımıyla gerçekleşti.

7’den 70’e herkesin coşkuyla eğlendiği şenlikte öğrenciler hazırladıkları etkinlikleri öğretmenlerinin gözetiminde sundular.  İçinde marşların ve okul şarkılarının yer aldığı korolar, vurmalı çalgılar, modern dans gurubu,halk oyunları ekiplerinin gösterileri görülmeye değerdi. Atayurt’lu minik öğrencilerin kendi el yazılarıyla Atatürk’e yazmış oldukları mektuplar balonlarla gökyüzüne bırakıldı. Hep birlikte ellerinde Türk Bayrakları ile söylenen 10. Yıl Marşı’nın ardından, Atayurt Okulları yeni spor kompleksinin açılışına geçildi.  

Okul Yönetim Kurulu Başkanı M.Fevzi YALÇIN, bu anlamlı günde,  içinde halı saha, basketbol, voleybol, tenis kortu sahalarının ve yeşil alanların bulunduğu tesisi çocuklarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek velilerle birlikte tesisi hizmete açtı. Sağlıklı Yaşam Okulu kapsamında Kızılay’ın okul bahçesinde kurduğu stantta isteyen velilerin gönüllü olarak kan bağışında bulunmaları sağlandı. Daha sonra okul bahçesinde bütün davetlilere ikramlar verildi.