ATAYURT OKULLARI AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

27.11.2012

ATAYURT OKULLARI AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

  Özel Atayurt Okulları 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği genel kurul  toplantısı 23 Kasım 2012 Cuma günü saat 18:30’da Anemon Otel Manisa Salonu’nda gerçekleştirildi.

  Toplantı sınıf veli temsilcilerinin yoğun katılımı ile başladı. Toplantıya ilk olarak Atayurt  Okulları  Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK açılış konuşması yaparak devam etti. ERTÜRK konuşmasında, Atayurt  Okulları’nın 95 yılından bugüne olan  başarısının her yıl daha da arttığını, yönetim kadrosundan öğretmenine, idare ve teknik personeline kadar herkesin büyük bir emek ve özveri ile çalıştığını ve bu güzel günlere gelindiğini söyledi. Konuşmalarında öğrencilerimize yaş seviyelerine göre sorumluluk duygusu kazandırılması gerektiğini ve çocuklarımızın başardıkça ödüllendirilmelerin  daha doğru olacağından bahsetti. Öğrencilerimizin evde ya da okulda tespit edilen sorunlarının mutlaka öğretmen, veli rehberlik tarafından birlikte ele alınmasının yararından söz ederek konuşmasını bitirdi. Daha sonra Okul Aile Birliği Başkanı olarak 5 yıl görev yapan Hatice YILDIRIM yaptığı konuşmasında kendisini destekleyen okul yönetimine ve öğrenci velilerine teşekkür ederek, yeni görev alacak velilerimize başarılar diledi. Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN tarafından kendilerine teşekkür plaketi ve Yunusemre tablosu hediye edildi.

  Toplantıda, Lise Müdürü Zevri BİNGÜL  ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Psikolog Aysun CANBEKEN UYAR tarafından bölümlerindeki olumlu ve istikrarlı çalışmalardan bahsettiler. Toplantı sonunda Kurucu  temsilcimiz Ahmet YALÇIN, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarında yeni görev alan  temsilcilerimize başarılar diledi.

Okul Aile Birliğinin Genel Kurul Toplantısında yeni görev alan üyelerimizin görev dağılımı belli oldu. Buna göre;

A)YÖNETİM KURULU (ASİL ÜYELER):        YÖNETİM KURULU (YEDEK ÜYELER):

  1-Ayşe ÜNLÜCE(Başkan)                                1-Gülhan ÖZTÜRK

  2-Nilüfer ÖZTEKİN(Başkan Yardımcısı)           2-Yasemin ÇETİNTAŞ

  3-Sara UYSAL                                                   3-Nuri TEMİZSOY

  4-Lale KARAMAHMUTOĞLU                          4-Zeynep YALÇIN

  5-Hülya EKİN                                                      5-Erdoğan TEKGÖZ

  6-Ayşe ŞAHBAZ

B)DENETİM KURULU (Asıl Üyeler):              DENETİM KURULU(YEDEK ÜYELER):

  1-Nurettin ESEN(Başkan)                               1-Ragıp ÖZTÜRK

  2-Sedi KAVAK                                                 2-Gülnaz İLHAN

Okul-Aile Birliğinin yeni Yönetim ve Denetim Kurullarına görevlerinde başarılar dileriz.

 

.