SÜLEYMAN MACARİSTAN SEFERİNDEN DÖNDÜ

11.12.2012

              Atayurt Okullarının muhteşem atleti Süleyman BEKMEZCİ, Macaristan’da düzenlenen Avrupa Gençler Kır Koşusu Şampiyonasından döndü.                                                                                

              Kendi branşı olmamasına rağmen Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen ve Atayurt Okulları ile Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkını yakalayan Süleyman , Macaristan’da,  Atayurtlu olmanın onuru ve bilinciyle mücadele ederek ay yıldızlı forma için ter döktü.Gençler kategorisindeki ilk senesinde kendisinden tecrübeli sporcularla yarışan Süleyman, tüm zorluklara rağmen iyi bir yarış çıkardı ve koşuyu 25. Sırada tamamladı.                                                                      

              Aldığı bu sonuç ile önümüzdeki yıllarda kazanılacak olan Avrupa derecelerinin sinyallerini veren sporcumuz, Atayurtlu olmanın kendisine fazladan güç ve azim kattığını belirterek, "Atayurt forması giydiğim günden itibaren bu formayı taşımanın sorumluluğu ve onuru ile koşuyorum. Buda bana daha çok çalışmak ve başarılı olmak için ilham kaynağı oluyor. Bu sayede ülkeme de daha faydalı oluyorum" dedi.

Özel Atayurt Ailesi olarak, katıldığı her yarışta bizleri mutluluğa boğan ve gururlandıran öğrencimiz  Süleyman BEKMEZCİ’yi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN’ ı ve Beden Eğitimi Bölümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.