5.SINIFLARIN SINIF YEMEĞİ

19.12.2012

5.SINIFLARIN SINIF YEMEĞİ

 

    5-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileri öğle yemeğinde buluştular.24 Kasım öğretmenler günü sonrasında 5-A sınıfının  değerli velileri öğretmenlerin bu güzel gününü kutlamak ve birlikte zaman geçirmek  amacı ile  öğle yemeğine davet etti.5-A sınıf öğretmeni Burcu ALP, branş öğretmenleri  ve öğrencileri Leman Kültür de keyifli bir öğle yemeği yiyerek, veliler  ile sohbet ettiler.

 

  5-B sınıfı öğrencileri ve velileri ise Acıktım’da akşam yemeğinde buluştular. Keyifli yemeğin ardından öğrencilerimiz eğlenirken velilerimiz de 5-B sınıf öğretmeni Elif FiDAN, 5. Sınıflar rehber öğretmeni Elif Tekin ve diğer branş öğretmenleri ile sohbet edip, birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulurken, hoşça vakit geçirdiler.

 

    5-C sınıfı veli, öğrenci ve öğretmenleri akşam yemeğinde buluştular.5-C sınıfı velileri, velilerin birbiriyle tanışması, öğrenci ve öğretmenlerin farklı bir ortamda vakit geçirmeleri için bir yemek düzenledi. 5-C sınıfı sınıf öğretmeni Yelda TEZEL ve eşi, branş öğretmenleri, veli ve öğrencilerin katılımıyla yemek  Konak Otel’de gerçekleşti.

 

   Düzenlenen yemekte veliler, öğrenciler ve öğretmenler farklı bir ortamda bir şeyler paylaşmanın ,  sohbet etmenin  ve birlikte zaman geçirmenin mutluğunu yaşadı.Öğretmenler velilerine yemek için teşekkür ederek, en yakın zamanda tekrar bir araya gelmek için sözleştiler.