ATAYURT OKULLARI SERVİS SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

26.01.2013

ATAYURT OKULLARI SERVİS SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

  26 Ocak 2013 Cumartesi günü Atayurt Kültür Merkezi’nde okulumuz Genel Müdürü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından servis sürücülerine ve servis rehberlerine yönelik olarak konferans verildi.

  Atayurt Okulları Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK, sürücü ve rehberlere hitaben yaptığı konuşmada:

  “2012-2013 öğretim yılı 1.kanaat dönemini tamamlayarak,   ara tatile girmiş bulunuyoruz. Yaklaşık 4,5 ay gibi bir süre içinde öğrencilerimizi ve personelimizi sağlıklı bir şekilde okula getirip götüren servis sürücülerine ve servis rehberlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlisi Ertuğrul YILDIRIM tarafından yapılan görsel sunum ile bilgilendiren sürücü ve rehberler, zaman zaman merak ettikleri  soruları Ertuğrul Bey’e yönelttiler.

  Ertuğrul YILDIRIM, sürücüleri ve rehberleri  trafikte karşılaşabilecekleri her türlü sorunlarla ilgili bilgilendirirken “ araçlarınızda siyah film kaplı cam görmek istemiyoruz, ayrıca lütfen hız yapmayınız, öğrencinizin emniyet kemerini takmasını sağlayınız ve aracınızda mutlaka rehber bulundurunuz, aracınızın muayene ve bakımını zamanında yapmayı ihmal etmeyiniz, böylece öğrencilerimizin yaşamlarını tehlikeye atmamış olursunuz” dedi.

  Hikmet ERTÜRK tarafından Ertuğrul Bey’e günün anısına bir çiçek takdim edildi. Sağlıklı, mutlu ve kazasız bir 2.dönem yılı geçirilmesi dilekleriyle toplantıya son verildi.