“KİTAP KURDU AİLESİ”

28.02.2013

“KİTAP KURDU AİLESİ”

PROJESİNİN 1. ETABI TAMAMLANDI

3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeliha Bayar’ın rehberliğinde 2012/2013 Eğitim-Öğretim yılının başında başlattıkları“Kitap Kurdu Ailesi”projesinin birinci etabını başarı ile tamamladılar.

Birinci dönem başında 24 kitaptan oluşan “Dünya Klasikleri” serisini okumaya başladılar. Her hafta belirlenen bir kitabı öğrenciler aile büyükleri ile farklı zamanlarda okuyarak,sınıf öğretmenlerinin hazırlamış olduğu soruları cevaplandırdılar. Öğrencilerimiz cevapları tamamlayınca, kitabı okuyan aile bireyi ile birlikte okudukları kitabı analiz ederek, zevkli bir paylaşım yaşama şansını yakaladılar.

Kitap serisini okumayı, 3/C sınıfı öğrencileri başarı ile tamamlayarak,  “Kitap Kurdu Ailesi Teşekkür Belgesini” almaya hak kazandılar.

Bu projeyi gönülden destekleyen değerli velilerimize teşekkür ederiz. Projenin 1.etabını başarıyla tamamlayan sevgili öğrencilerimizi ise gönülden kutluyoruz.

Bu proje ile çocuklardaki okuma alışkanlığının kalıcı olmasını hedefleyen sınıf öğretmeni Zeliha Bayar hedeflerine adım adım yaklaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır.