ATAYURT OKULLARINDA GELENEKSEL 13. KOLAJ ŞENLİĞİ YAPILDI

01.04.2013

Özel Atayurt İlkokulu tarafından organize edilen ve artık gelenekselleşen; okul öncesi öğrencilere yönelik Kolaj Şenliği’nin 13.sü 30 Mart Cumartesi günü Atayurt Okulları Spor Salonunda gerçekleştirildi. Eskişehir ili genelinden 11 anaokulunun 150 öğrencisi ile birlikte katıldığı etkinlikte, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler artık kâğıtlardan kesme ve yapıştırma yöntemi kullanarak “Suyun Değeri” temalı kolaj çalışmalarını hazırladılar. Yaratıcılıkları ve kas gelişimlerine yönelik önemli bir çalışma olan kolaj etkinliğinde farklı okullardan toplanan minik yürekler, ekip çalışmasının en güzel örneklerini sergileyerek, yeteneklerini gösterme ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buldular.

 

Öğrencilerin kolaj çalışması yaptıkları sırada Atayurt İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni/Müdür Yardımcısı Aysun Canbeken Uyar tarafından öğrenci velilerine yönelik olarak Atayurt Kültür Merkezinde “Çocuğunuz ve Siz İlköğretime Hazır mısınız?” konulu konferans verildi.

 

Atayurt Okulları Geleneksel Kolaj Şenliği sonunda öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verilirken okullara plaket takdim edildi.