ATAYURTLU GENÇ LİDERLER PROF. DR. YILMAZ BÜYÜKERŞEN’İ AĞIRLADI

16.05.2013

11.sınıflar Kariyer Planlama Programı çerçevesinde “Bir Başarı Öyküsü” adlı sohbetle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN Atayurt Anadolu/Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN, çocukluk ve gençlik döneminden, rektörlükten belediye başkanlığına uzanan süreçten bahsetti. Küçücük bir bozkır şehrinde, şehrin ölçüleriyle orantısız hayaller kuran, sonra da o büyük hayalleri hayata geçiren şehrin mimarı Sayın BÜYÜKERŞEN, Eskişehir’i sanat, kültür ve turistik bir şehir olarak model alınabilecek bir hale getirmek için hangi çalışmaları yaptığını ve ne tür zorluklarla baş ettiğini gençlerle paylaştı.

Geleceklerini belirlemede en önemli süreç olan meslek seçiminde Atayurtlu öğrencilere başarılı kariyeri ile örnek olan Sayın Yılmaz BÜYÜKERŞEN, öğrencilere:  “Yaptığınız işlerde daima dürüst olun, zamanı iyi yönetin, hayallerinizin peşinden koşun bunları gerçekleştirmek için çabalayın ve daima Atatürk ilkelerine sahip çıkın.”öğütleriyle yol gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN’e katkılarından dolayı Atayurt ailesi olarak teşekkür ederiz.