ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN…

23.11.2013

 Okulumuz AKM sahnesinde 22 Kasım Cuma günü “Öğretmenler Günü Kutlama Töreni” gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Merve Ulutaş’ın yaptığı ; 4.- 6.sınıf öğrencileri ve öğretmenleriyle hazırladıkları program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.Sonrası Ortaokul Müdürümüz Aysun Canbeken Uyar günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz “Yaşar Gündüz Doğan”ı rahmetle andı.

Etkileyici Orotoryo sunumu ve drama öğretmenimiz Hüseyin Demir’in hazırladığı kısa film bizlere öğretmenlerimizin önemini bir kez daha hatırlattı.

Atayurt Okullarında göreve başlayan genç öğretmenlerimiz Türk Bayrağına el basarak öğretmenlik yemini ettiler. Genç öğretmenlerimiz adına İngilizce öğretmenimiz Ahmet Halaç’ın yaptığı konuşma ilgiyle dinlendi.

Öğretmenlerimiz oynadıkları doğaçlama skeçleriyle keyifli anlar yaşattılar. Ayrıca 4.sınıf öğrencilerimizden oluşan koro müzik öğretmenimiz Emine Özyurt eşliğinde hazırladıkları eserleri seslendirdiler.

 Mesleğinin 40.yılını dolduran öğretmenlerimize 6.sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları süprizle çiçek takdim ettiler.

Program sonunda öğretmenler günü temalı düzenlenen resim yarışmasında derece alan öğrencilerimiz sahneye davet edilerek hediyeleri sunuldu. 

Bu anlamlı törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.