POTANIN YILDIZI ATAYURT

16.12.2013

ATAYURT YILDIZ KIZ BASKETBOL TAKIMI

ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU



ORTAOKULLAR ARASI YILDIZ KIZLAR BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİNDE GELENEK BOZULMADI

Yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmalar sonunda Eskişehir basketbolunda bir marka  haline gelen Atayurt Okulları Yıldız Kız Basketbol Takımımız büyük mücadelelere sahne olan turnuvanın ilk maçında Fahri Günay Ortaokulunu 70-18, final maçında da Mustafa Kemal Ortaokulunu 69-14 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyon oldu.

Atayurt’ lu olmanın verdiği sorumluluk duygusu ile aylardır çok sıkı bir şekilde antrenmanlarını sürdüren sporcularımız ve çalıştırıcıları Beden Eğitimi Öğretmeni  Kaan TURGUTKAYA, kazandıkları şampiyonluk için çok mutlu olduklarını belirterek, ‘’ Atayurt Okulları için yarışmak herkese nasip olamayacak büyük bir gurur kaynağı. Bizler bunun bilincinde olarak çok çalıştık. Atayurt adını  layık olduğu yere, zirveye yazdırabilmiş olmak mutluluğumuzu ikiye katladı. Kazandığımız bu şampiyonluğu, çalışmalarımız ve turnuva boyunca desteklerini bizden esirgemeyen , başta kurucu temsilcimiz Sayın Ahmet YALÇIN’ a ve tüm Atayurt Ailesine hediye ediyoruz.’’ dediler.

Kazandıkları bu başarıyla , Eskişehir ilini Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanan takımımız, sadece Atayurt’ u değil Eskişehir’ i de en iyi şekilde temsil edeceklerini belirttiler.

Bizlere bu şampiyonluk sevincini yaşatan ve Atayurt adını Eskişehir ‘in zirvesine yazdıran değerli öğrencilerimizi, takımımızın çalıştırıcısı Kaan TURGUTKAYA ‘ yı ve Beden Eğitimi Bölümünü kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz.