ATAYURTLU RAMAZAN’DAN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

26.12.2013

ATAYURT ATLETİZM TÜRKİYE 

YARI FİNALLERİNDE


    Özel Atayurt Okulları atletizm’deki başarılarına devam ediyor.

  25 Aralık Çarşamba günü koşulan liseli gençler kros il birimciliğin de öğrencimiz ramazan Barbaros Atayurt Okullarının geleneğini bozmadı ve yarışa en yakın rakibinin 300 metre önde şampiyon olarak tamamladı.

                Birbirinden güçlü rakiplerinin yanı sıra dondurucu soğukta mücadele eden Ramazan kendinden bekleneni gerçekleştirerek Atayurt  ailesine bir şampiyonluk daha kazandırdı. Yarış sonunda finiş çizgisinde heyacanla kendisini bekleyen beden eğitimi öğretmenlerine sarılarak mutluluk yumağı oluşturan başarılı öğrencimiz çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için çok mutluyum bu daha başlangıç devamı gelecek dedi. Geçen sene mezun olan muhteşem lakaplı Süleyman abisinin çıtayı çok yükselttiğini kendisinin de ondan daha başarılı olmaya mecbur hissettiğini belirten ramazan daha büyük hedefler için daha çok çalışacağım  Atayurt isminin bu başarıya laik olduğunu belirterek Atayurt formasıyla kazandığı ilk madalyayı tüm Atayurt ailesine armağan olsun dedi.

                Aynı yarışmada ortaokul yıldız takımımızda Atayurt Okullarında bir ilki gerçekleştirerek kros yarışmasına katılan öğrencilerimiz zorlu rakipler ve soğuk havaya rağmen ilk kez katıldıkları bu yarışta en iyi şekilde yarışıp büyük tecrübe kazanım nisan ayında gerçekleşecek pist yarışlarına ve geleceğe umut veren öğrencilerimiz başarılı olmuşlardır.

                Sporcularımızı yetiştirmelerinde büyük emeği olan Ortaokul Müdür Yardımcımız Tayfun İnan Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin Yaman ve Beden Eğitimi Bölümüne kutlar başarılarının devamını dileriz.

                                                                TÜRKİYE YARIFİNALLERİNDE BAŞARILAR RAMAZAN