İYİ LİSE İYİ ÜNİVERSİTE

29.03.2014

Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi 29 Mart Cumartesi günü yoğun bir katılımla Bursluluk Sınavını başarıyla tamamladı. 2 oturumda gerçekleşen Atayurt TEOG Deneme Sınavı yüksek katılımla gerçekleştirildi. 

Tüm öğrencilerin servis noktalarından alınarak okulumuza ulaşımları sağlandı. Görevli öğretmenler ve öğrencilerden oluşan BANA SORUN ekibi tarafından önceden belirlenen sınav binaları ve salonlarına yönlendirilen öğrenciler sınava yarım saat kala sınav salonlarına alındı, sınavla ilgili açıklamalar yapıldı. 10:00 ‘da başlayan 1. oturum 40’ar dakikalık Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden oluşmak üzere saat 12:00 de tamamlandı. 12:00 ve 13:00 arası öğle yemeği ikramından sonra 13:00’de başlayan 2. oturum 40’ar dakikalık Fen ve Teknoloji, İnkılap ve Yabancı Dil derslerinden oluşmak üzere 15:00’da tamamlandı. Bu arada Atayurt Kültür Merkezinde saat 10:00’ da velilerimiz için düzenlenen Kariyer Planlama ve Veli Akademisi içerikli tanıtım konferansı düzenlendi.

Katılımcı öğrenci ve velilerimizin organizasyonla ilgili memnuniyet ifadelerini belirterek okuldan ayrılmalarının ardından planlanan doğrultuda Bursluluk ve TEOG Deneme Sınav uygulamamız başarıyla gerçekleştirilmiş oldu.

Okulumuza gösterilen ilgiden dolayı sınava katılan tüm öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca emeği geçen personelimizden, tüm birim çalışanları, tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz.