PİSTLERİN EFENDİSİ ATAYURTLU RAMAZAN

07.04.2014

01-02  Nisan 2014 tarihlerinde Sazova Atletizm sahasında düzenlenen liseli gençler puanlı atletizm il birinciliğinde Atayurtlu  Ramazan Barbaros çifte şampiyon olarak müsabakalara Atayurt  damgasını vurdu.

1500 metrede 4.10dk lık derecesiyle, 3000 metrede de 9.10dk lik derecesiyle rakiplerine açık ara fark atan sporcumuz Atayurt ailesine çifte şampiyonluk yaşattı.

Güçlü rakiplerine rağmen ezici bir üstünlük sağlayan ve 28-29 Nisan da yapılacak Türkiye yarı finallerinde okulumuzu ve Eskişehir ilini temsil etme hakkını kazanan Ramazan Barbaros ‘’Atayurt forması giymek zaten büyük bir sorumluluk getiriyor. Birde Süleyman ağabey ‘in veliahtı olarak gösterilmek ayrı bir sorumluluk. Seçkin Hocamla beraber bunun bilincinde olarak çok çalıştık. Bu çalışmaların karşılığını alabildiğimiz ve bize güvenen, ilk günden beri desteklerini esirgemeyen bütün Atayurt ailesinin güvenlerini boşa çıkartmadığımız için çok mutluyuz. Süleyman ağabey’in Atayurt atletizminde çıtayı ne kadar yükseklere çıkarttığı malum. İnşallah daha büyük başarıları Atayurt Ailesine yaşatacağız.’’ dedi.

Öğrencimiz Ramazan Barbaros ve çalıştırıcıları Müdür Yardımcısı Tayfun İnan ile Beden Eğitimi öğretmeni Seçkin Yaman’ı kutluyor ve yarı finallerde başarılar diliyoruz.