ATAYURT MATH TO SURVIVE

13.10.2014

Özel Atayurt Ortaokulu Matematik Kulübü ve Spor Kulübü ortak çalışması olarak hazırlanan “Math to Survive” çok büyük ilgiyle karşılandı. Geçen yıl okulumuz da 5,6 ve 7.sınıfların katılımı ile düzenlenen yarışma bu yıl yalnızca 6.sınıf öğrencileri ile düzenlendi.

Math to survive içerik olarak matematik oyunları ve beden eğitimi dersinin beceri koordinasyon kısmından oluşmaktadır. Yarışma eğitsel olarak öğrencilerimize grup içi uyumlu çalışma, hızlı ve isabetli karar verme,sıtratejik düşünme becerileri kazandırmaktadır. Gruplar öğrenciler tarafından belirlenmektedir. Math to survive parkuru  okulumuz açık spor tesislerinde düzenlenmiştir.

Takımların  dereceleri:

6-A                                                                                                      6-B

EİNTEİN 3:06                                                                                  NO NAME 3:25

ATOM 3:36                                                                                      GELECEĞİN PROFÖSÖRLERİ 4:53

6-C                                                                                                     6-D

ELMATADOR(1) 5:00                                                                     SAMPİYON  4:01

ELMATADOR(2) 3:28                                                                    HIZLI VE ÖFKELİ  4:15

6-E

REAKSİYON  2:55

MATH’S SOLDİER 5:00

 Matematik kulübü olarak öğrencilerin severek katıldıkları Beden eğitimi dersini matematik dersiyle ilişkilendirerek aslında matematiğin hayatımızın her aşamasında olduğunu öğrencilerimizle paylaşmış olduk.

 MATH TO SURVİVE’ ın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize Matematik ve Spor Kulübü adına teşekkür ederiz.