HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET

01.12.2014

FL 10/A sınıfı öğrencileri Akademik Danışmanları Hilal Şengel’le dün ile bugün arasında köprü kuran, değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli varlıklarımızı hatırlamak ve onlara destek çıkmak amacıyla Hacı Süleyman Çakır Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile tek tek tanışarak, uzun süre sıcak sohbetler eden öğrenciler, anlamlı ve duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler, daha sonra huzurevi sakinlerinden Ömer Amca’nın hayata dair güzel nasihatlerini dinledi.Ömer Amca, öğrencilere; eğitim öğretim döneminde ülkeye ve millete hayırlı birer evlat olabilmeleri adına üzerlerine düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirmelerini, ahlaklı ve iyi bir insan olmalarını öğütlerken, anneye babaya asla karşı gelmemelerini, öğretmenlerine saygıda kusur etmemeleri gerektiğini anlatan şiirler okudu.

Kalabalık öğrenci grubunu görüp duygu ve düşüncelerini muhabbet havasında anlatmaya can atan huzurevi sakinleri, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirttiler.Daha sonra huzurevi sakinleriyle birlikte fotoğraf çektiren Özel Atayurt Fen Lisesi öğrencileri, aldıkları hediyeleri büyüklerine ikram ettikten sonra tüm yaşlıların ellerini öperek huzurevinden ayrıldılar.

Yapılan bu anlamlı ziyaretin ardından akşam yemeğinde bir araya gelen öğrencilerimiz FL10/A sınıf öğretmenimiz Müge Bakır’ın da katılımıyla hoş sohbet eşliğinde sona erdi.