SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

01.12.2014

FL 10/B sınıfı öğrencileri Akademik Danışmanları Hilal Şengel ve Rehber öğretmenleri Aysun Umutlu ile 100.yıl Halis Toprak Sevgi Evleri’ni ziyaret etti.

Çocuk Esirgeme Kurumu’na yaptığımız ziyaret, orada bulunan yavrularımızı çok sevindirdi. Aldığımız hediyeleri takdim ettiğimiz anda, gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi. Öğrencilerimiz orada kalan arkadaşlarına kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri ikram ettiler. Ancak hepsinden daha da öte çocukların bizlere sergilemiş oldukları samimi tavırlar her şeye bedeldi. Bize tanınan kısıtlı zaman diliminde, orada kalan çocuklarla sohbet ederek onların günlük yaşantılarına bir nebze olsun farklılık katmaya çalıştık. Sevgiye ve şefkate aç olan yavrularımızla sevgi dolu anlar yaşamış olmanın onurunu ve gururunu yaşadık. Çocuklarımız ve bizler için renkli ve anlamlı geçen etkinliğimizin tekrarlanması temennisiyle oradan ayrıldık.

 Yapılan bu anlamlı ziyaretin ardından verilen kahve molası FL10/B sınıf öğretmenimiz Engin Güder’in de katılımıyla hoş sohbetler eşliğinde sona erdi.