OYP DE ATAYURT RÜZGARI

16.07.2010

2010 Orta Öğretime Yerleştirme Sınavı Sonuçlarının açıklanması ile birlikte Özel Atayurt Okulları her yıl olduğu gibi kitlesel bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.
8. Sınıflar SBS sonuçlarına göre öğrencilerimizden Alper AYDEMİR, Cansu TEKGÖL, Gizem ÖNAL, Gönenç MOĞOL ve Sinem ÖNAL 500 tam puan alıp TÜRKİYE BİRİNCİSİ olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Atayurt İlköğretim Okulu ortalamasının 451,119 olduğunu belirten Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN; “Bu başarı tüm paydaşların dayanışması ve ortak çalışması sonucu elde edilmiştir. Çocuklarımızın bizden daha ileri seviyelere ulaşarak yarınlarımızı oluşturabilmeleri için 2010–2011 Öğretim yılında değişmeyen ve daha da güçlenen eğitim kadrosuyla Eskişehir eğitimine hizmet vermeye devam edecektir. Bu büyük başarıda emekleri geçen 102 öğrencimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen Atayurt Ailesi üyelerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Not: Velilerimiz,  Ortaöğretime Yerleştirme Puanına göre, 9 Temmuz 2010 Cuma gününden itibaren, 20 Temmuz akşamına kadar, http://www.meb.gov.tr,  http://oges.meb.gov.tr veya  http://e-Okul.meb.gov.tr  adreslerinde yayımlanan tercih listelerindeki okulların tercih kodlarıyla I. yerleştirme için bireysel olarak 12 okul tercihi, II. yerleştirme için 6 okul tercihi Atayurt Okulları Rehberlik Servisi ile beraber yapılacaktır. 

Tercihler için Rehberlik Servisinin çalışma saatleri: 09.00 – 17.00