OKULLAR ARASI ATLETİZM KROS YARIŞMALARI

15.01.2015



Özel Atayurt Okullarının kuruluşunun yirminci yılı dolayısıyla düzenlenen yirminci yıl spor etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Okullar arası Atletizm Kros İl Birinciliği Özel Atayurt Okullarının ev sahipliğinde Atayurt Okulları parkurunda gerçekleştirildi. Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ve Atayurt Okulları'nın katkılarıyla gerçekleştirilen yarışlarda toplam 257 sporcu dereceye girmek için ter döktü.

Atayurt Okulları Lise Kız Takımı sporcularının üstünlüğü ile geçen yarışma sonunda ferdi klasmanda ilk üç dereceyi Atayurt’ lu sporcular paylaşırken Atayurt Okullarına takım halinde ŞAMPİYONLUK kazandırdılar.

Lise Erkek Kategorisinde ise Atayurt’lu Ramazan, yine kendinden bekleneni gerçekleştirerek, en yakın rakibinin iki dakika önünde yarışı ŞAMPİYON olarak tamamladı.

Zorlu kış şartları ve rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye giren ortaokul erkek takımımız yarışı takım hailinde üçüncü olarak tamamladı.Yarışmalar sonunda Atayurt Okulları Spor Salonunda gerçekleştirilen görkemli törenin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Yalçın, Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın,  Atayurt Okulları Müdür ve Müdür Yardımcıları dereceye giren sporcular ile takımları kutlayarak kupa ve madalyalarını takdim etti. Ayrıca antrenörlere ve sporculara hediyeler verildi.

Özel Atayurt Okulları ve Beden Eğitimi Bölümünün üstün organizasyon yeteneği sayesinde Türkiye Şampiyonası kalitesinde gerçekleştirilen yarışlarda,  rakiplerinin yanı sıra zorlu kış şartlarıyla da mücadele eden öğrencilerimiz Atayurt  Ailesinin göğsünü kabarttı.


Atayurt formasıyla koşmanın çok büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirten sporcularımız, " Bu şampiyonluk daha büyük başarılar için çıktığımız yolculuğun ilk adımıydı. İnşallah Atayurt adını Türk Atletizminin zirvesine de yazdıracağız. Atayurt Ailesinin desteklerinde dolayı çok teşekkür ederiz. Şampiyonluk Atayurt Okullarına armağanımız olsun " dediler.

 Sporcularımızı ve Beden Eğitimi bölümünü kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.


 ATAYURT ATLETİZMDE YİNE TARİH YAZDI