ATAYURT’TA ŞİİR ZİYAFETİ

20.01.2015

ATAYURT’TA ŞİİR ZİYAFETİ


Atayurt Anadolu/Fen Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Aşk’ın Halleri Şiir Dinletisi gerçekleştirildi. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla katılımıyla gerçekleşen şiir dinletisi büyük beğeni topladı. “Aşk’ın Halleri”ne vurgu yapılan dinletide, Aşk; vatan aşkı, Yaradan’a duyulan aşk ve sevgilinin gözündeki ışık olarak yansıtıldı.

“ Vatan aşkı imandan gelir “ diyor Hz. Muhammed.

“ Aşk öyle bir denizdir ki ne kenarı vardır ne ucu bucağı” der Mevlana.

“ Aşk utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır ” diyor Montaigne… sözleriyle başlayan dinleti yolculuğunda aşkın hallerinden kesitler, etkinlikte rol alan öğrencilerin müthiş performansıyla birleşti ve akıllarda yer eden, unutulmayacak anlar yaşandı. Aşk’ın Halleri Şiir Dinleti’si  Atayurtlu Öğrencilerin sunduğu tango gösterisi ve müzik grubunun seslendirdiği şarkılarla renklendi.

Atayurt Okullarının 20. yılına yaraşır Şiir Dinletisi öğrencilerden, öğretmenlerden ve velilerden büyük beğeni topladı. Dinletinin sonunda Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın öğrencileri ve öğretmenleri tek tek tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.