ATAYURT’UN MELEKLERİ TÜRKİYE ATLETİZM FİNALLERİNDE

19.02.2015

ATAYURT’UN MELEKLERİ 

TÜRKİYE

ATLETİZM FİNALLERİNDE


                17 Şubat 2015 Salı günü Muğla / Ortaca’da gerçekleşen Liseli Gençler Atletizm Kros Türkiye Yarı Finallerinde Atayurtlu sporcular yine tarih yazdı.

Ocak ayı içerisinde Atayurt sponsorluğunda gerçekleştirilen il birinciliğinde aldıkları şampiyonlukla ilimizi yarı final gruplarında temsil etme hakkı kazanan sporcularımız; antrenörleri, Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN ve Müdür Yardımcısı Tayfun İNAN yönetiminde geçirdikleri yoğun bir antrenman programı sonrasında, yarı final yarışları için Muğla’ya gittiler.

 

                Genç kızlarda takım halinde ŞAMPİYON olan takımımız ayrıca ferdi kızlarda da ŞAMPİYONLUĞU kimseye kaptırmadı.

 

Gözlerini Mart ayında Diyarbakır’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine diken sporcularımız, final yarışları için çalışmalarına başladılar.

Sergiledikleri performans ve elde ettikleri başarılarla ATAYURT adını atletizmde takip eden değil, takip edilen bir marka haline getiren sporcularımızın Türkiye Şampiyonası Finallerinde de bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, Atayurt Ailesi olarak bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan sporcularımızı, antrenörlerimizi, Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN ve zümresini,  Müdür Yardımcımız Tayfun İNAN’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.