ŞAMPİYON ATLETLERİMİZ YİNE KAZANDI

31.03.2015

 

30-31 Mart 2015 tarihlerinde Sazova Vali Sami Sönmez Atletizm tesislerinde düzenlenen Puanlı Atletizm Yıldızlar İl Birinciliğinde Özel Atayurt Ortaokulu Atletizm Erkek takımı bir nevi destan yazarak takım halinde ŞAMPİYON oldu.

İki gün süren birbirinden çekişmeli yarışmalara sahne olan turnuvada 401 Puan toplayan takımımız Şampiyonun adını değiştirmedi ve İLİMİZİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIFİNAL gruplarında temsil etme hakkını kazandı.

1 yıldan beri kar, yağmur, çamur demeden antreman yapan ve yarışlar sırasında sergiledikleri mücadele ile izleyenlerin taktirini toplayan sporcularımız Bizler Atayurtluyuz Atayurt isminin zirveye çok yakıştığını biliyoruz bu bilinçle önce Şampiyonluğa inandık çok çalıştık. Ancak Eskişehir şampiyonluğu bize ve Atayurt ismine yetmez…!

Atayurt okullarının ismini daha yükseklere yazdrımak için daha çok çalışacağız. Bize inanan ve bizlere desteğini esirgemeyen başta Kurucu Temsilcimiz Ahmet YALÇIN ‘a, tüm okul idarecilerimize öğretmen veli ve arkadaşlarımıza kısacası tüm Atayurt ailesine bu Şampiyonluk armağan olsun dediler.

Şampiyon olan sporcularımız çalıştırıcılarını ve Beden Eğitimi bölümünü kutluyor. Yarı Finallerde başarılarının devamını diliyoruz.

800m. MERT HÖYÜKLÜOĞLU ESKİŞEHİR 1.si

Uzun Atlama SALTUK BUĞRA KABELOĞLU ESKİŞEHİR 1.si

3 adım atlama SALTUK BUĞRA KABELOĞLU ESKİŞEHİR 1.si

4x100 BAYRAK ESKİŞEHİR 1. Sİ

110 m. Engelli Eskişehir 1.si AHMET KAAN ÇAL

100 m. YİĞİT ATA ESKİŞEHİR 2.si

300 m. MERT HÖYÜKLÜOĞLU ESKİŞEHİR 2.si

Yüksek Atlama ÖMER ALP ATA ESKİŞEHİR 2.si

Disk Atma MUSTAFA BOZDAĞ ESKİŞEHİR 3.sü

Cirit Atma KEREMCAN ŞENYÜZ ESKİŞEHİR 2.si

Gülle Atma KEREMCAN ŞENYÜZ ESKİŞEHİR 3.SÜ