ATAYURT RÜZGARI ŞAMPİYONLUK İÇİN ESTİ

01.04.2015

               30-31 Mart 2015 tarihlerinde Sazova Atletizm Tesislerinde düzenlenen Liseli Gençler Atletizm İl Birinciliğinde  Atayurt  rüzgarı esti.

              Yıllardır yaptığı yatırımlar ve özverili çalışmalar sonucu Eskişehir ve Türkiye atletizmine yeni bir renk getiren ve adını Türk Atletizminin zirvesine yazdıran Atayurtlu sporcular yeni şampiyonluklara imza attılar.

              Müsabakalara ferdi olarak katılan Özel Atayurt Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Ramazan BARBAROS 1500 metre ve 800 metre, Onur SEYHAN 100 metre ve 200 metre, Pınar DEMİRTAŞ 1500 metre yarışlarını ŞAMPİYON olarak tamamladılar.

 Ayrıca Semra KINA 1500 metrede il 2.si , 800 metrede il 3.sü olurken , Hatice TAŞCI ‘ da 800 metrede il 3.sü, 400 metrede il 4.sü oldu.

             Elde ettikleri derecelerle okulumuzu ve ilimizi Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde temsil etme hakkı kazanan sporcularımız,şampiyonlukları, kendilerinden desteklerini hiç esirgemeyen  tüm Atayurt Ailesine hediye ederken,  Atayurt ismini daha yukarılara yazdırmak için söz verdiler.

              Sporcularımızı, çalıştırıcılarını ve Beden Eğitimi Bölümünü kazandıkları başarılardan dolayı kutluyor, yarı finallerde başarılar diliyoruz.