SUNAY AKIN ATAYURT ÖĞRENCİ VE VELİLERİ İLE BULUŞTU

10.04.2015

Özel Atayurt Okulları 20. Kuruluş yılını çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Atayurt Okulları Kültür Edebiyat ve Sosyal Bilimler Kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği “Çanakkale Zaferinin 100. Yılı” kutlama programları çerçevesinde yazar ve şair Sunay Akın Atayurt Okullarına geldi.

09 Nisan Perşembe günü Atayurt Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşan Sunay Akın Çanakkale Savaşı ve Bayrağımızın öyküsünü anlattı.

Tarih kitaplarında yer almayan insani hikayeleri, savaşın farklı yüzünü yaşarcasına anlatan Sunay Akın öğrencilere duygu dolu anlar yaşattı. Ülkeleri aydınlığa hisse senetleri değil “Hissi Senetler” kavuşturacak diyen Akın saat 19.30 ‘da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Atayurt Okulları velileri ile buluştu. Etkinliğe Vali Yardımcıları Ömer Faruk Günay, Günhan Yazar, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez, Şube Müdürü Yaşar Temur, Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Yalçın, Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, veli- öğrenci ve misafirler katıldı.  Etkinliğe katılan misafirler uzun ve keyifli bir söyleş sonunda tarihimizle, kahramanlarımızla gurur duyarak, Çanakkele’de savaşanların öyküleriyle duygulanarak salondan ayrıldı.