ÖĞRENCİLERİMİZ “OXFORD BIG READ” YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALİSTİ

27.05.2015

ATAYURT OKULLARI “OXFORD BIG READ” 

YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALİSTİ

Özel Atayurt İlkokul, Ortaokul ve Anadolu / Fen Lisesi Öğrencileri “Oxford Big Read” yarışmasının 2. Raundun da Güney Marmara Bölge Finalisti oldular.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin okul dışında kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Oxford Big Read yarışmasına öğrenciler katılmıştır.Yarışmaya katılan öğrenciler, bölge çapında kazandıkları derecelerle Atayurt Okullarının yabancı dil eğitimindeki liderliğini bir kez daha kanıtladılar. Oxford Big Read’e katılan öğrencilerden ilkokulda iki, ortaokulda iki ve lisede iki olmak üzere toplam altı öğrenci; Atayurt İlkokulu 2-D sınıfından Cemre Demirtaş, 4-C sınıfından Nil Güler, Atayurt Ortaokulu 5-D sınıfından Tolga Feran, 5-A sınıfından Ahmet Görker Erginel ve Atayurt Anadolu/Fen Lisesi 9- A sınıfından Merve Özdemir ve Asuman Aslı Sivri Güney Marmara Bölgesi bölge finalisti olmuşlardır.

Türkiye genelinde yapılacak olan final yarışmasına bölgemizi ve okulumuzu temsil edeceklerdir. Oxford University Press Türkiye tarafından gönderilen sertifika ve madalyalarını Atayurt Anadolu/ Fen Lisesi Müdürü Zevri Bingü ve Atayurt Ortaokul Müdürü Aysun Canbeken Uyar’ın elinden alan finalistlere başarılar diliyoruz.