ATAYURT’LU POTANIN PERİLERİ ŞAMPİYON

22.01.2016

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü  ile  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen okullar arası Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliğinde zafer ATAYURT’UN PERİLERİ’nin oldu.

Birbirinden zorlu rakipleri geride bırakarak final oynamaya hak kazanan takımımız final maçında karşılaştığı rakibi Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunu 30-20’lik skorla geçerek ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU oldu.

Kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin AKSOY’ un elinden alan takımımız Şubat ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını da kazandı.

Aynı turnuvada Ortaokul Küçük Erkek Takımımız da final oynadı. Son yılların en heyecanlı final maçına sahne  olan müsabakada  Takımımız sergilediği olağanüstü mücadeleye rağmen sahadan 47-45 yenik ayrılarak Eskişehir 2.si oldu.

Her iki takımımızı, Çalıştırıcıları Beden Eğitimi Öğretmeni Kaan TURGUTKAYA ile Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü  sergiledikleri performanslarından dolayı kutluyor, kızlarımıza grup müsabakalarında başarılar diliyoruz.