ANLAMLI ZİYARET

19.03.2016

Özel Atayurt Anadolu/ Fen lisesi 10.sınıf öğrencileri dönem başından bu yana sürdürdükleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklemenin keyfini SÜLEYMAN ÇAKIR HUZUREVİNE yaptıkları ziyaretle taçlandırdılar.

AL 10 B sınıfı öğrencileri ve Okul Aile Birliği işbirliği ile sosyal sorumluluk kapsamında 17.03.2016 tarihinde Süleyman Çakır Huzurevine "Yalnız Değilsiniz" projesi adı altında aktif rol alarak, yaşlılarımıza ziyaretleri sırasında hazırladıkları ve elleriyle sundukları ikramlarla, küçük hediyelerle ve hep bir ağızdan söyledikleri türkülerle yaşlılarımızın, huzurevi çalışanlarıyla  keyifli anlar yaşamasına sebep oldular.

Öğrencilerimiz sosyal sorumluluklarının farkındalığıyla hareket etmenin yanında, yardımlaşma duygusunun arkadaşlık ilişkilerini nasıl pekiştirdiğini, empati duygusunun hayatımızdaki yeri gibi önemli kazanımlar edindiler. 10 AL B sınıfı öğrencileri yaşanılan bu güzel anların ardından  " Büyüklerimiz bir gün değil her gün hatırlanır ve saygı gösterilir" sözleriyle ziyaretlerini sonlandırmışlardır.