BİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLER MİSİN?

22.04.2016

Okulumuz Matematik Kulübü tarafından düzenlenen “Pi Günü”etkinliği bu yılda çok eğlenceli geçti. Öğrencilerimiz güne okul forması olmadan tasarımlarını yaptıkları tişörtlerle başladılar. Sonrasında Pi için bestelenmiş parçalarla dans ederek “Pi Basamak Ezberleme Yarışması” ve “Pi ile Başlayan Kelime Bulma Yarışması”na katıldılar.

Öğrencilerimizin eğlenerek öğrendikleri bu günde Görsel Sanatlar öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan kutlama alanı ve tişörtler oldukça ilgi çekti.

Geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da bir vakıfla iş birliği içerisinde çalıştık. Bu yıl ‘BİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLER MİSİN? ‘ Vakfı yararına Görsel Sanatlar dersinde öğrencilerimiz tarafından tasarlanan Pi anahtarlıkları satışa sunuldu.

Değerli velilerimiz vakıf yararına hasta çocuklar için almış oldukları oyuncak, kitap, çorap, çamaşır gibi tespit edilen eksikleri temin ettiler. Atayurt Ailesi olarak bir yardım organizasyonunda daha tek yürek olmanın haklı gururunu yaşıyor ve siz değerli velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Düzenlenen yarışmaların sonuçları jürimiz tarafından titizlikle puanlanarak öğrencilerimize bildirilecektir. Vakıf yararına yapılan tüm etkinlikler Atayurt sitesinden paylaşılacaktır.