ATAYURT OKULLARI SEMA GÜRAL SÜRMELİ’Yİ AĞIRLADI

27.04.2016

Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi Kariyer Planlama kapsamında gerçekleştirilen programda İş Kadını Sema Güral Sürmeli ‘Bir Başarı Öyküsü’ semineri ile Atayurt’lu gençlerle buluştu.

 Sürmeli; Kütahya Porselen ÜR - GE ve Tasarım Grup Başkanlığı, Toplumsal Projeler Koordinatörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ni başarılı bir şekilde yürüttükten sonra Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Nafi Güral Eğitim Vakfı kurulduğundan beri vakfın Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

Kütahya Porselen’in Sigarasız Türkiye Projesi ile Türkiye genelinde sigaranın zararları ve çocukların korunması konulu birçok konferans vermiş ve yıllarca bu projeyi başarı ile yürütmüştür. Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe sahip olması için toplumsal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Bu projeler dolayısıyla çeşitli vakıf, dernek ve kurumlarca birçok ödüle layık görülmüştür.

            Sema Güral Sürmeli konuşmasında Öğrencilere onların yaşlarında neler düşündüğünü, hayal gücünün önemini, profesyonel iş hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları nasıl aşabilecekleri konusunda değerli bilgiler verdi.

Öğrencilerin yönelttiği soruların ardından Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı  Fevzi  YALÇIN’ın hediyeleri takdim etmesi ile program son buldu.