ATAYURT SATRANÇTA DERECELERE DOYMUYOR

02.06.2016

Tepebaşı Belediyesi, Aşağısöğütönü, Çukurhisar, Fevzi Çakmak, Hedef Batıkent, Muttalip Belde Evleri, 23 Nisan ve Esentepe Çocuk Sanat Merkezleri’nde kayıtlı olup eğitim alan 7-12 yaş aralığındaki yaklaşık 110 öğrenci iki gün süren Satranç Turnuvasında farklı kategorilerde yarıştılar.

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlenen turnuvada, dereceye giren ilk üç öğrenciye kupa, ilk ona giren öğrencilere de madalya ve diğer yarışmacılara da katılım belgesi verildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.Ahmet Ataç ve Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tutucu’nun elinden ödüllerini alan öğrenciler oldukça heyecanlıydı.

Okulumuzdan Efe SOĞANCI 3.lük kupası ve madalyasını alırken, Kaya TÜRKSEVER 4.lük, Uygar HASKÖK’te10.luk ödülünü aldılar.

Başkan Ataç ödül töreninde yaptığı konuşmasında: “Satranç çok önemli bir zihin sporu. Bir ülkede ne kadar çok satranç oynanırsa o ülkede gelişme daha çabuk olur. Sizleri satranç oynarken gördüğümde çok gurur duydum. Demek ki Tepebaşı’nda işler doğru ilerliyor. Bu bir yarışma olduğu için dereceleri var fakat kazanamadık diye üzülmeyin çünkü tüm bunlar size deneyim kazandıracak, dedi.”

Turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.