OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27.10.2016

Özel Atayurt Okulları’nın yıllık olağan Genel Kurul Toplantısı için 26 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 18.00 de Atayurt Kültür Merkezi’nde toplanıldı.

Açılış ve yoklamadan sonra Divan Kurulu oluşturuldu. Okul Aile Birliği Başkanı Sayın İlknur Kara tarafından Yönetim Kurulu'nun 1 yıllık çalışmalarını anlatan faaliyet raporu okundu.  Sayın Dr. Nurettin Esen tarafından Denetim Kurulu raporu okundu.

Raporların aklanmasından sonra Genel Müdür Hikmet Ertürk söz alarak Okul Aile Birliği’nin önceki Başkanı İlknur Kara’ya başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı kurum adına plaket verdi. Ertürk, Okul Aile Birliği’nin eski Yönetim ve Denetim Kurulu Başkan ve üyelerine oldukça başarılı bir çalışma sergilediklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında görev alacak Okul aile Birliği’nin yeni Yönetim ve Denetim Kurulu adaylarının seçimine geçildi. Aday olmak isteyenler isimlerini yazdırdı. Lale Ayzeren, Esra Bilgin, Hülya Alhan, Nalan Azdiken, Melisa Yalçın, Şadan Marim, Nurettin Esen, Hüseyin Turhan, Abdullah Bardakçıoğlu, Halit Şengel, Müjde Bekçioğlu, Deniz Kılıç, Bahar Çelikada, İrem Çeviker Maraşlı, Nurcan Yılmaz, Zeynep Bayar, Funda Abi ve Nilgün Demircan Genel Kurulda adaylıklarını açıkladılar.

Yapılan oylama sonucu Genel Kurul oy birliği ile adayları Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına seçti.

Yeni Okul Aile Birliği’ne seçilen üyelerimiz ile 01 Kasım 2016 Salı günü saat 12.30 da Okulumuzda toplanmaya karar verildi.

Genel Müdür Hikmet Ertürk yeni seçilen Okul Aile Birliği üyelerine başarılar dileyerek, toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkürlerini bildirdi.