BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR

22.11.2016

3/C sınıfı öğrencileri kulüp rehber öğretmenleri Zeliha Bayar’ın öncülüğünde kulüp toplum hizmetlerini başarılı bir şekilde tamamladılar. 3. sınıfların başlatmış olduğu “Yalnız Değilsiniz” yardım etkinliğinde bir araya gelerek hazırlıklar yaptılar. Ebeveynlerinin de desteğini alarak 06 Ekim akşamı bir araya gelen öğrencilerimiz boncuklardan bileklikler ördüler. Renkli süngerlerden süs bebekleri yaptılar. Yaptıkları bu el emeği ürünleri 09 Ekim Pazar günü okulumuzda düzenlenen “Cumhuriyet Şenliğinde” stant açarak satışa sundular.

Satış sonunda elde ettikleri gelirle ilimizde Avukat Şahap Demirer İlkokulu’nda bulunan ihtiyaç sahibi kardeşleri için 30 adet bot alarak onlara gönderdiler. Bir parça da olsa onların yüreklerini ve ayaklarını ısıtarak, kardeşlerini mutlu etmeğe çalıştılar.

Kulüp rehber öğretmeni Zeliha Bayar bu konuda çocuklarına gönülden destek veren annelere, bu etkinliğin yürütülmesini organize eden sınıf temsilcileri Burcu Gümüş’e ve Burcu Elagöz’e ayrıca ürünlerin hazırlanmasında hevesle çalışan 3/C sınıfı öğrencilerine çok teşekkür ettiğini, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirtti.