GERÇEK BAŞARI - GERÇEK SONUÇ

04.04.2017

GERÇEK BAŞARI – GERÇEK SONUÇ

ATAYURT OKULLARI ESKİŞEHİR’İN VE TÜRKİYE’NİN GURURU

“DÜŞÜNME VE SÖYLEMEK KOLAY FAKAT YAŞAMAK HELE BAŞARI İLE SONUÇLANDIRMAK ÇOK ZORDUR.”

2017 YGS sonuçlandı. Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi öğrencilerimiz yine kitlesel ve bireysel başarılara imzalarını attılar.

Üniversite hazırlık süreci zor ve uzun soluklu bir yolculuktur. Bu yolculukta başarılı olmak için sabırlı olmak önemli bir etkendir. Bu başarı yolculuğunda ilk adım olan YGS’de Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi öğrencilerimiz Eskişehir’in ve Türkiye’nin gururu oldular. Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi öğrencileri başarılarını ve sevinçlerini öğretmenleri ile paylaştılar. YGS başarılarını kutlamak için Atayurt Kampüsünde toplanan öğretmen ve öğrenciler, okullarının bir öğrenme metropolü olduğunu ve ATAYURTLU olmaktan gurur duyduklarını ifade ettiler.

Özel Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN geleceğin Atayurtlu genç liderlerini başarı çalışmalarından dolayı kutladı. Ahmet YALÇIN “Öğrencilerimizin bu kitlesel başarısının okulumuzda verilen eğitim kalitesinin en önemli göstergesi” olduğunu ifade etti;  “Öğrencilerimizin ailelerine bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz”dedi.

ATAYURTLU OLMANIN ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA DA BİR AYRICALIK OLDUĞUNU GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE ATAYURT AİLESİ OLARAK SONSUZ TEŞEKKÜRLER. 

EN İYİLERLE HEP DAHA İLERİYE...