ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZ ATAYURT'TA

26.04.2017

Şovmen Beyaz, Atayurt Okulları’nda başarı öyküsünü anlattı

 

Eskişehir Atayurt Okulları Anadolu/Fen Lisesi 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak, Kariyer Planlama Programı kapsamında düzenlenen “Bir Başarı Öyküsü” adlı konferansa, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuşmacı olarak katıldı. Beyaz’ı okul bahçesinde Bando Eses, Eskişehirspor marşını çalarak karşıladı.

 

Atayurt Okulları Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Şovmen Beyazıt Öztürk, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, Genel Müdür Hikmet Ertürk ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

 

Anadolu Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde birlikte okuyan arkadaşı Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli ile birlikte sahneye çıkan Beyazıt Öztürk, öğrencilerin sorularını yanıtladı, hayat hikayesini anlattı. Konuşmasında Eskişehir’in hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Beyaz, şöyle konuştu:

 

“Eskişehir benim için annemin evinin naftalin kokan arka odası gibidir. Eskişehir’den asla vazgeçemiyorum. Sema Hanımla Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde birlikte okuduk. Evimizde çok büyük bir kütüphane var. Bu kadar esprili olmamı bu kütüphaneye borçluyum. Çok sayıda kitap okuyorum. Sizlere de çok kitap okumanızı tavsiye ederim. Biz ev taşıyacağımız zaman televizyonu ya da koltuğu nereye koyacağımızı değil, kütüphaneyi nereye koyacağımızı konuşuruz. Ayrıca aile kavramı benim için çok önemlidir.”

 

Konferansın sonunda Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, Beyazıt Öztürk’e plaket hediye etti. Beyazıt Öztürk daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.