ÜNLÜ OYUNCU MURAT SEREZLİ ATAYURT’UN KONUĞU

23.11.2017

Oyuncu Murat Serezli, Atayurt Okulları’nda başarı öyküsünü anlattı.

 

Eskişehir Atayurt Okulları Anadolu/Fen Lisesi 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak, Kariyer Planlama Programı kapsamında düzenlenen “Bir Başarı Öyküsü” adlı konferansa, ünlü oyuncu Murat Serezli konuşmacı olarak katıldı.

 

Atayurt Okulları Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Murat Serezli, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, Genel Müdür Hikmet Ertürk ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

 

Şişli Terakki Lisesinden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Murat SEREZLİ, öğrencilerin sorularını yanıtladı, hayat hikâyesini anlattı. Konuşmasında Eskişehir’i çok sevdiğini belirten Murat SEREZLİ, şöyle konuştu:

 

“Hayatta hiçbir zaman 'keşke' dememek için tüm seçimlerimizi yaparken etraflıca düşünmeliyiz. Özellikle de hayat boyu yapacağımız mesleği, kendi ilgi alanlarımız, heyecanlarımız ve hobilerimizin doğrultusunda seçmeye dikkat etmeliyiz. Yanlış seçimlerimiz olabilir; bunlar bir son değil. Önemli olan nihayetinde bizi mutlu edecek mesleği bulabilmemiz ve sahip olana kadar asla çabalamaktan vazgeçmememizdir.”

 

Konferansın sonunda Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, MURAT SEREZLİ’ye hediyelerini takdim etti. MURAT SEREZLİ daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.