ATAYURT'TA KARİYER GÜNLERİ

07.11.2018

Bizler; Atayurt Ailesi olarak  karakterleri ve kariyerleri örtüşen, kendi kendine yetebilen ve kendi ayakları üstünde durabilen gençler yetiştirirken, onlara rol model olabilecek alanında başarılı isimlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

Atayurt Anadolu/Fen Lisesi, Kariyer Planlama  Kapsamında gerçekleştirilen Meslek Sohbetleri’nde  ‘Tıp Doktorluğu’ hakkında bilgilendirme yapmak üzere  Osmangazi Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji anabilim dalından Prof. Dr. Nusret  KÖSE  ,Çocuk Cerrahisi  anabilim dalından Prof. Dr. Baran TOKAR, Nöroloji anabilim dalından Prof. Dr. Atilla Özcan ÖZDEMİR’i  11.sınıf öğrencileriyle bir araya getirdi.

Panel şeklinde gerçekleştirilen Tıp Doktorluğu eğitiminde, çalışma alanları ve mesleğin gerektirdiği kişilik özellikleri hakkında öğrencilere bilgiler veren ve kendi deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan KÖSE, TOKAR ve ÖZDEMİR, öğrencilerin soru ve cevaplarıyla interaktif ve keyifli geçen bir program gerçekleştirdi.

Panelimiz  Konuklarımızın öğrencilerimize ‘Doktor olmak; insana dokunmak, yardım etmek, hayatını bu işe adamış olmak demektir. Bunu gerçekleştirirken hep çalışmak, yenilenmek, üretmek gerekir. Başarılı olmanın temel ilkelerinden biri de zaman yönetimidir. Hedeflerinizi belirleyin ve çalışkan olun. Asla vazgeçmeyin ’ sözleriyle tamamlanmıştır.