ATAYURT GİRİŞİMCİLİK KULÜBÜ G3 FORUMUNDA

08.11.2018

 

G3 FORUM 8 KASIM’DA 1500 GİRİŞİMCİ VE

GİRİŞİMCİ ADAYI LÜTFÜ KIRDAR KONGRE

VE SERGİ MERKEZİNDE BULUŞTU.

 

Tüm dünyada 170 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve Türkiye’de bu yıl 8.’si düzenlene Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu, 1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yaptı. TOBB, Habitat ve Publicislive ev sahipliğinde, 8 Kasım’da yapıldı.

 

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum; bu yıl 8Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde yapılmış olan G3 Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen interaktif yuvarlak masa toplantılarında, 1500 girişimci ve girişimci adayı iş dünyasının önde gelen isimleri ile buluştu.

 

Girişimcilik ile ilgili her şey G3 Forum’da G3 Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen ve genç girişimcileri mentorlar ile buluşturan yuvarlak masa toplantıları, girişimci adaylarının mentorların tecrübelerinden yararlanarak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı olundu. Başarılı girişimcilerin ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı oturumlar ile devam etti.

Atayurtlu Genç Girişimciler g3 forum kapsamında gerçekleştirilen tüm etliklere aktif katılarak deneyimlendiler aynı zamanda;

Ali Sabancı,Sezai Hazır, Hanzade Sarıçiçek, Emrah Kaya,Sami Altınkaya, Ümit Boyner, Gülden Yılmaz ve bunlar gibi ünlü girişimceler ile bir araya gelen Atayurtlu gençler kendi zirvelerinden bahsederek, Okulumuzun yapacağı AGGZ ye davet ettiler.

Atayurtlu genç girişimcilerin öğrenmelerini gerçekleştirdikleri G3 formunu başarıyla tamamlayarak Eskişehir e yeni fikirlerle döndüler.