TROYJMUN’18 DE ATAYURT FARKI

16.11.2018

Öğrencilerin dünya sorunlarına karşı farkındalığını arttırmak, geleceğin dünyasını kendi çözüm önerileriyle şekillendirmelerini sağlamak ve İngilizcelerini geliştirmek amacıyla düzenlenen TROYJMUN’a Özel Atayurt Okulları damga vurdu.

12-14 Kasım tarihlerinde Özel Çanakkale Okulları’nda düzenlenen programa Atayurt Okulları 7. ve 8. Sınıflardan toplam 34 öğrenciyle katıldı. Türkiye’nin farklı illerinden okulların katılarak pek çok ülkenin temsil edildiği Junior Model United Nations programında Özel Atayurt Okulu Fransa, Botswana, Latvia, Peru, Viet Nam, Libya, Panama, Singapur, Belarus, Burundi, Slovakya, SuudiArabistan, Lüksemburg’u temsil etti. Hem 13 ülkeyle en çok ülkeyi temsil eden, hem de 34 öğrenci ile en kalabalık grup olan Atayurt Okulları daha ilk günden farkını ortaya koydu.

Çeşitli konularda kabul edilen çözüm önerilerimiz Birleşmiş Milletler’e gönderilmeye hak kazanmıştır.

Atayurt Ortaokulu öğrencileri program boyunca sergiledikleri tavırları, özgünfikirleri, dünya sorunlarına karşı olan duyarlılıkları ve İngilizce’ye olan hakimiyetleri ile izleyenleri kendine hayran bıraktılar.

Gösterdikleri bu başarı ile tüm Atayurt Ailesini mutluluğa boğan öğrencilerimiz, yarınlarımızın emin ellerde olduğunu ve onların eğitiminde doğru yolda olduğumuzu bir kez daha ispatladılar.

Elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve onların bu başarısındaki en büyük pay sahibi Yabancı Dil öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.