BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ “ PROF. DR. ALİ ARSLANTAŞ”

18.12.2018

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Arslantaş, başarı öyküsünü anlattı.

 

Eskişehir Atayurt Okulları Anadolu/Fen Lisesi 11 ve 12.’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak, Kariyer Planlama Programı kapsamında düzenlenen “Bir Başarı Öyküsü” adlı konferansına, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcılısı Prof.Dr. Ali Arslantaş, konuşmacı olarak katıldı.

 

Atayurt Okulları Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa, Prof.Dr. Ali Arslantaş, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

 

1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Arslantaş 1995 yılında Beyin ve sinir cerrahisi uzmanı unvanını aldı. 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı, 2017 yılında Tıp Fakültesi Dekanı, 2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine atanan Arslantaş halen Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı, Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Üniversite Rektör Yardımcılığı görevlerinin yanı sıra 2017 yılında atandığı Üniversitelerarası Kurul Üyeliği ve Tıp Dekanlar Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.

Deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Arslantaş, “Hekim olmak, yaşatmanın tarifsiz mutluluğudur. Hayata hep güzel bakın, güzel düşünün, güzeli isteyin bu sizleri hem geliştirecek hem de mutlu kılacaktır. Başarı çok çalışmak yeteneklerini keşfetmek ve kendini tanımakla mümkündür.” sözleri ile konferansını tamamlamıştır.

 

Konferansın sonunda Lise Müdürü Zevri BİNGÜL ve Müdür Yardımcısı E. Ülker AYKAÇ, Prof. Dr. Ali Arslantaş’a hediyelerini takdim etti. Prof. Dr. Ali Arslantaş daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.