ATA TALKS KULÜBÜ ÖZGE ÖZBERK VE KUBİLAY PENBEKLİOĞLU’NU AĞIRLADI

28.02.2019

İki senedir etkinliklerine hız kesmeden devam eden Ata Talks Kulübü bu yıl 26 kişilik bir ekiple II.dönemin ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Kulübün amacı öğrencilerin alanında profesyonelleşmiş kişilerle buluşmasını sağlayarak, kariyer planlamasına önem veren öğrenciler arasında ömür boyu sürecek bir bağ kurmaktır.

Ata Talks Kulübü düzenlediği oturumlarla öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak onları dünya ölçeğinde kendilerini yetiştirmiş bireyler haline getirmeyi hedefler.

Kulüp öğrencilerinin organize ettiği programa Almanca öğretmeni Arzu Güneş Öger ÇITAK ve Türkçe öğretmeni Merve BEŞİK rehberlik etti.

Tiyatro ve beyazperdenin önemli oyuncaları Özge ÖZBERK ve Kubilay PENBEKLİOĞLU öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevapladı. Program moderatörlüğünü Ata Talks Kulübü öğrencilerinden Naz SAKARYA ve Özge GÜRBÜZ gerçekleştirdi.

Sevilen oyuncular, öğrencilerimize hayallerinin peşlerinden gitmelerini, sevdikleri ve kalplerini attırabilen bir mesleği yapmaları gerektiğini öğütledi. Tiyatro ve sahne hakkındaki soruları cevaplayan sanatçılar çocuklara bu konuda ipuçları verdi.

Programda emeği geçen Ata Talks Kulübü öğrencilerine ve değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.