ATA TALKS’TA SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR ATÖLYESİ

25.03.2019

Sınava hazırlanan tüm öğrenciler gibi Ata Talks Kulübü öğrencileri de yaklaşan sınavın heyecanını hissetmeye başladılar.

Bizler Atayurt Okulları olarak öğrencilerimizi motive etmek, sınav heyecanını en aza indirmek için birçok alanda çalışma yapıyoruz. Beslenme de bu çalışmalardan sadece bir tanesidir.

Gençlerin sınavlarla ilgili ders çalışma, tekrar yapma, test çözme konularına ağırlık verdikleri hepimizin bildiği ve kabul ettiği bir gerçektir. Ortada kaygı ve odaklanma gibi pek önemsenmese de sıkıntılar doğurabilecek etkenlerde vardır. Peki bu kaygı ve odaklanma sorunlarında beslenmenin çok büyük ve önemli bir yere sahip olduğunu söylesek…

Dengeli ve düzenli beslenme sınava hazırlanan öğrencilerin konsantrasyon eksiklerini en aza indirirken öğrencileri daha zinde ve enerjik kılar.

Ata Talks Kulübü öğrencileri sınavın yaklaştığı bu dönemde çok önemli bir ekibe ev sahipliği yaptılar. Kendisi de bir Atayurt mezunu olan Alperen KÖK ve ekibi Kulübümüzün konuğu olarak öğrencilerimizle birlikte sağlıklı atıştırmalık ve smoothie yaptılar.

İçerisinde gençlerin çok tercih etmediği kuru incir, kuru kayısı, hurma gibi lezzetleri barındıran Row Toplar öğrencilerimizin büyük beğenisini aldı. Yine çok önemli konulardan biri olan su içme konusuna da değinildi. Su içmenin özellikle ergenlik döneminde çok büyük bir yere sahip olduğu anlatıldı.

Okulumuzda çok keyifli dakikalar yaşatan Alperen KÖK ve asistanları; Şirin Zehra Kant, Zübeyde Nur Çelik, Uğurcan Yeşil ve bizleri değerli konuklarımızla buluşturan Ata Talks Kulübü öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.