ATAYURT OKULLARINDA VELİ AKADEMİSİ KONFERANSLARI DEVAM EDİYOR

25.01.2011


 

Özel Atayurt Okullarında “Veli Akademisi Konferansları” 15.01.2011 Cumartesi günü Anemon Otel Manisa Salonunda gerçekleştirilen 2 konferansla devam etti. Geçtiğimiz hafta ana sınıfı, 1. ve 2. sınıf velilerine yönelik olarak gerçekleştirilen konferansların ardından bu hafta da 3., 4. ve 5. sınıf velilerine yönelik konferanslar gerçekleştirildi. Konferanslara Atayurtlu velilerin ilgisi yoğundu.

Konferans, Okul Psikologu ve İlköğretim Müdür Yardımcısı Aysun CANBEKEN UYAR, İlköğretim rehber öğretmenleri Ahu FENERLİ, Esin Elif ERKMEN, 3. sınıf öğretmenleri Hatice GÜMÜŞ, Abdullah ALTINOK, 4. sınıf öğretmenleri Ali YILMAZ, Perihan BÜLBÜL, Veli ÇAKMAK  ve 5. sınıf öğretmenleri İsmet BECERİKLİCAN ve Sevda SARAÇOĞLU tarafından verildi.

3. ve 4. sınıf velilerine yönelik olarak “Çocuk Eğitiminde Ailenin Rolü” konulu konferans verilirken, 5. sınıf velilerinin konferans konusu ise “Çocuklara Ön Ergenlik ve Teknolojinin Doğru Kullanımı” idi. Atayurt velilerinin oldukça memnun ayrıldıkları konferanslara önümüzdeki haftalarda da devam edilecek.