ATATALKS "YARDIMLAŞMA"

06.12.2019

Her sene farklı konularıyla ve konuklarıyla dikkat çeken Atatalks programı bu seneki ilk oturumunu gerçekleştirdi. 8.sınıf öğrencileri arasından bu kulübü gönüllü seçen öğrencilerin emekleriyle hazırlanan programın konusu “Yardımlaşma” oldu. Konuk seçiminden sunucusuna, sahneden müziğine tüm ayrıntılarıyla kulüp öğrencilerinin ilgilendiği programa 7. ve 8.sınıf öğrencilerinin ilgisi büyüktü.

Konuşmacılardan ilki olan “Dede Torun” adı ile anılan Halit AYDOĞAN ve Melike SARITAŞ çalışmalarıyla bölgemizde büyük yankı uyandıran ikili mavi kapak toplayarak birçok ihtiyaç sahibini tekerlekli sandalyeler ile buluşturdular.

Bir diğer konuşmacımız Okulumuz OAB üyesi Melisa YALÇIN, ekipçe yaptıkları yardım çalışmalarından bahsetti.  Yaptıkları çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Okul Aile Birliği ekibimizin çalışmaları gençlere büyük farkındalık sağladı.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ahmet Halaç ise konuşmasıyla hem keyifli anlar yaşattı hem de yardımlaşma konusuna dikkat çekti.

Son olarak sahne alan 6.sınıf öğrencimiz Zeynep Naz UZGUN ise kendisi gibi öğrenci olan arkadaşlarına yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Programda emeği geçen Atatalks öğrencilerine ve onlara rehberlik eden öğretmenleri Merve BEŞİK ve Fulya GÜLEÇ’e desteklerini esirgemeyen okul yönetimine bu anlamlı program için teşekkür ederiz.