ATAYURT MUN KULÜBÜ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ MUN(ACUMUN 2020) KONFERANSINI TAMAMLADI

22.01.2020

“Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar.

Alfred Lord Whitehead”

21. yy’daki sosyal becerileri geliştirecek gelecek zekasına sahip bireylerin temel gereksinimleri iletişim başlatma ve sürdürme, kendini iyi ifade etme, sohbet etme gibi toplumsal süreçteki yerini belirleyecek davranış içeriklerine sahip olabilmesidir. Öğrencilik döneminde kazanılan ve geliştirilen geleceğe yönelik beceriler gençlere birçok avantaj sağlar. Bu kazanımlar üniversite tercih ve üniversite yaşantısında yaşıtlarından bir adım daha öne geçirecek niteliklerdir. Eğitim uzmanlarına göre gençlerin sorumluluk sahibi, alçak gönüllü ve dünya vatandaşlığını benimseyen bireyler olması gerekiyor. Bu özellikteki bireyler sosyal yaşamda da birçok avantajı beraberinde getiriyor.

Atayurt Okulları olarak, bu bütünlüğü amaçlayarak kurduğumuz ve her geçen gün güçlenen ve deneyimlenen Model United Nations (MUN) kulübümüzün 2019-2020 Proje Yılı kapsamında ACUMUN 2020 konferansını tamamladık.

 

ACUMUN KONFERANSINDA;

OUTSTANDİNG DELEGATE:

YUNUS EGE BERBER

 

HONORABLE MENTİON:

İPEK KAYA

TAHA KAAN GÜNEŞ

BURCU ÖZKANLI

ZEYNEP YÜCEL

Programa yüksek seviyede katkı veren öğrenci grubumuzu ve yıl boyunca Ulusal ve Uluslararası alanda düzenlenen üst nitelikte konferanslarda temsil yeteneklerini sunan ve çaba gösteren tüm MUN Kulübü öğrencilerimizi kutlar, katkılarından dolayı Kurucu Temsilcimiz Ahmet YALÇIN’a, Okul Yönetimimize ve velilerimize teşekkür ederiz.